5. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedu ärimees kinkis Skype'ile jõuludeks domeeni

Skype sai Leedus enda kätte domeeni www.skype.lt, kirjutas BBN.

Leedu väikeettevõtja, kes oli ostnud sellenimelise domeeni ja kontrollis seda, otsustas pärast läbirääkimisi Skype'iga anda domeen ettevõttele jõulukingina.

"E-commerce Co omanik Marius Parescius, kes kontrollis domeeni www.skype.lt, võttis meiega ühendust 2006. aasta lõpul ja pakkus lahkelt Skype'ile domeen üle võtta," rääkis Skype'i Baltimaade turundusjuht Andrus Purde.

Skype'il oli selle aasta kolmanda kvartali lõpus 136 miljonit registreeritud kasutajat. Skype on kasutatav 28 keeles ja kasutajaid on maailma 200 riigis.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755