25. jaanuar 2007
Jaga lugu:

Starman annab klientidele elektrikatkestuse eest raha tagasi

Starman teeb enam kui 20 000 Lasnamäe piirkonnas elavale lepingulisele kliendile kolmapäeval Lasnamäed tabanud elektrikatkestuse eest tagasiarvestuse, teatas ettevõte.

Starmani teatel tehakse kõikidele Lasnamäe piirkonna klientidele, kellel esmaspäeval kella 11:00-st teisipäeval kuni kella 15:00-ni puudus kaabeltelevisiooni- , interneti- või telefoniteenus ühe päeva osas tagasiarvestus. Klient ei pea tegema mingit avaldust, ettevõte esitab uuel kuul lihtsalt senisest väiksema arve.

Starmani turundusdirektor Henri Treude sõnul ei ole küll tegemist suurte summadega, kuid asi on põhimõttes. „Inimesed on harjunud meie käest teenust saama ja kui nad seda mingil hetkel ka meist sõltumata asjaoludel ei saa, siis on meie asi juhtunut selgitada. Eks siis Starman omakorda räägib seda juba läbi Eesti Energiaga, kuigi me ei otsi siin süüdlast. Meie põhieesmärk on praegu tagada, et Eesti Energia süsteemid meie klientidele edaspidi selliseid probleeme ei tekitaks. Loodame, et nemadki suhtuvad asjasse täie tõsidusega", sõnas Treude.

Starmanil on kokku üle 130 000 digi- ja analoogtelevisiooni kliendi. Alates detsembrist alustas Starman maapealse leviga digitaaltelevisiooni ZUUMtv pakkumist, mis septembriks 2007 levib juba enam kui 96% majapidamiseni Eestis.

Starmani aktsiad on kaubeldavad Tallinna Börsi põhinimekirjas.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt