31. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HP toob turule Windows Vistaga arvutid

Uut operatsioonisüsteemi toetavad kõik HP kodukasutajatele ja äriklientidele suunatud laua- ja sülearvutid, teatas firma.

HP tehnoloogiaarenduse juhi Shane Robisoni sõnul on HP ja Microsoft uue operatsioonisüsteemi kallal koos töötanud viis aastat ning arvutite ja tarkvara testimisele on kokku kulunud üle 150 000 töötunni. "Keskendusime peamiselt sellele, et HP tooted oleksid võimalikult hõlpsasti kasutatavad, turvalised ja vastaksid klientide ootustele."

"HP ja Microsofti ühine eesmärk on pakkuda arvuteid, mis oleksid senisest mõnusamad ja turvalisemad kasutada, mis pakuksid rohkem meelelahutusvõimalusi ning ühilduksid paremini teiste seadmetega," ütles Microsofti tegevjuht Steve Ballmer. "HP on Microsofti jaoks üks olulisemaid partnereid tagamaks Vista ja Office 2007 kõikide uuenduste tutvustamise klientidele."

Tootearenduses on suurt rõhku pandud Windows Vista ja uue kontoritarkvarapaketi Micorsoft Office 2007 ühildumisele ärikliendi praeguste süsteemidega. HP Compaq äriklassi süle- ja lauaarvutitel ning tööjaamadel on Windows Vista Premium tugi.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755