31. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mobiilside hinnad hakkavad tõusma

Samal ajal, kui Soomes juba tõstetakse kõnehindu, mõtlevad Eesti operaatorfirmad välja uusi ja senisest kallimaid pakette.

Varsti kuulutatakse mõttetuks luuseriks igaüks, kes kasutab mobiiltelefoni vaid odava hinnaga rääkimiseks, mitte aga näiteks internetis surfamiseks ja kulukateks televisiooniseanssideks, kirjutas Ärileht.

Esimese märgi, et numbriliikumisega kaasnenud odavate mobiilkõnede ajajärk lõppeb, andsid soomlased. Põhjanaabrite mobiilsidefirmad on asunud hoogsalt hindu tõstma, et kosutada turuvõitluses kõhnunud eelarveid.

Näiteks kahekordistas Sonera kõnealustustasu, samuti võtavad Soome mobiilsidefirmad kõneaega arvestades aluseks minuti, mitte sekundi.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755