5. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mobiiltelefonide müük ületas mullu miljardi piiri

Mobiiltelefonide tootjate teatel müüdi eelmisel aastal maailmas rekordiline arv mobiile – esimest korda ületati miljardi müüdud telefoni piir, kirjutas postimees.ee.

12 kuuga müüdi mullu 1,2 miljardit mobiiltelefoni, mis on poolteist korda enam kui aasta varem. Seejuures tegid USA mikrokiipide tootjate assotsiatsiooni SIA spetsialistid kindlaks, et mobiiltelefonide turu areng ei peatu ka sel aastal – lähikuude ennustatav kasv moodustab 10-15 protsenti, kirjutas Lenta.Ru.

Lisaks püstitati 2006. aastal veel üks rekord – septembris 2006 ulatus mobiilivõrkude klientide arv 2,5 miljardi inimeseni.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755