19. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logitech võitis neli iFi auhinda

Logitechi juhtmevaba muusikasüsteem, universaalne kaugjuhtimispult, interaktiivne kõlarite süsteem ja Logitechi kõlarid pälvisid disaini eest kõrge tunnustuse, teatas firma.

Neli Logitechi toodet pälvisid prestiižika 2007 iFi (International Forum Design) tarbekaupade disainiauhinna: juhtmevaba muusikasüsteem Logitech® Wireless DJ™ Music System, universaalne kaugjuhtimispult Logitech® Harmony® 1000 Advanced Universal Remote, interaktiivne kõlarite süsteem Logitech® Z-10 ning võimas iPod®-i seadme jaoks mõeldud kõlarite süsteem Logitech® AudioStation™.

“Meil on väga hea meel, et iF meie nelja toodet sedavõrd kõrgelt hindas,” ütles Logitechi president ja peadirektor Guerrino De Luca.

International Forum Design annab iFi disainiauhindu välja juba 1954. aastast alates. iFi žürii koosneb maailma juhtivatest disaineritest. Logitech on võitnud iFi disainiauhinna juba kolmel viimasel aastal järjest.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052