26. aprill 2007
Jaga lugu:

Skype'i lisaprogramme on alla laetud enam kui 10 miljonit korda

Internetisuhtlusfirma Skype teatas täna, et Skype’i ekstraid ehk lisasid on alla laetud enam kui 10 miljonit korda, alates sellest kui lisade kasutamist hõlbustav Extras Manager tarkvaraversioonis Skype ™ for Windows 3.0 üle nelja kuu tagasi turule toodi.

Ekstrad on Skype’i platvormil töötavad lisaprogrammid, mis on loodud sõltumatute tarkvarapartnerite poolt ning laiendavad Skype’i funktsioone ja kasutajate suhtlusvõimalusi.

Lisadega saavad kasutajad teha Skype’is rohkem – näiteks mängida mänge, personaliseerida videoavatare ja teha mitmel muul viisil koostööd sõprade, pere ja kolleegidega kõikjal üle maailma. Extras Manager’i abil, mis on Skype’ile lisatud alates 3.0 versioonist, on lisade leidmine, paigaldamine ja käivitamine veelgi lihtsam.

Skype’i ekstrad on loonud ka uued ärivõimalused sõltumatute tarkvaraarendajate jaoks, kes saavad ligipääsu Skype’i platvormile, et luua Skype’i kasutajatele uuenduslikke lahendusi.

Ärikasutajate hulgas, kes moodustavad ligi 30% kogu Skype’i kasutajatest, on kõige populaarsem rakendus kõne salvestamist võimaldav Pamela, mida on alla laetud üle miljoni korra. “Liitumine Skype’i Arendaja Programmiga on aidanud meil saada uusi kasutajaid ja märkimisväärselt suurendada kasumit. Alates Pamela kõnesalvestusprogrammi lisamisest Skype’i ekstratele, on selle allalaadimine Skype’i kaudu oluliselt edestanud allalaadimist otse meie kodulehelt. See vahe kasvab igakuiselt, nii et koostöö on igati ära tasunud,” ütles Pamela-Systems’i asutaja ja juht Dick Schiferli.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt