15. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pronkssõdurit kaitsvad häkkerid külvavad arvuti üle pahalastega

Küberründajate poolt häkitud veebilehtede vaatamine on nakkusohtlik. Novaatorile saadeti teade ühe Eesti teadusmahuka ettevõtte leheküljest, mille häkkerid olid tundmatuseni muutnud.

Lehekülje avanedes andis arvuti viirustõrje teada tosinast erinevast pahalasest, mis leheküljelt arvutisse ronida püüdsid. Kui keegi teatab häkitud leheküljest, on ohutum neid ise mitte vaatama hakata, eriti kui arvuti viirustõrje pole piisav.

Häkitud leheküljel nõutakse nüüd pronkssõduri tagasitoomist, antifašistlike võitlejate vabastamist ning Eesti vene-keelse elanikkonna diskrimineerimise lõpetamist.

Loe ka teisi Novaatori uudiseid.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755