21. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uuring: bossid töötavad kodubüroos pidžaamas

USA tehnoloogiafirma Avaya ettevõte korraldas uuringu, kust selgus, et tegevjuhid ja omanikud töötavad kodus olles pidžaamas.

„Enamus kaastöölisi kasutab kommunikatsioonitehnoloogiat kogu päeva jooksul, nende jaoks ligipääs kontoris asuvale informatsioonile äärmiselt ahvatlev,“ ütles Avaya ühe regionaalse haru direktor Ian Groves. "Erinevate kommunikatsioonivahendite üheaegne kasutamine tekitab tohutul hulgal erinevaid teateid. Tekib selline virtuaalne kaos.“

Sellises kaoses eelistaski 2000 juhti, kes kasutas kodus kaasaegset kommunikatsioonitehnoloogiat, töötada kodudes riietuses, sh pidžaamas või lausa trussikute väel. Uuring hõlmas nii Avaya Ameerika Ühendriikide, Suurbritannia kui ka Austraalia juhtivpersonali, vahendas CyberSecurity.ru.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755