1. november 2007
Jaga lugu:

Valgevene tarkvarafirma pürib läbi Eesti Skandinaaviasse ja Baltikumi

Tarkvarafirma ITransition omanik Sergey Gvardeitsev pürib läbi Eesti Skandinaavia ja Baltikumi turgudele, kuna tema sõnul on Eesti plussideks tugev tehniline kompetents, kvaliteetne tarkvaratööstus, hea infrastruktuur ning lennukas e-teenuste areng.

SkyLine Developmenti nime kandva baasi uutele turgudele minekuks lõi tuntud Valgevene IT-tööstur Sergey Gvardeitsev kahasse Eesti andmesidefirma Santa Monica Networks aktsionäride Vaho shy;Klaamanni ja Olli Ensio Heinoneniga, kirjutas Eesti Ekspress.

Sisuliselt hakkab Eestis toimuma ITransitioni regiooni projektide juhtimine, reaalne arendus toimub Valgevenes Minskis.

Keskmiste ja väikeste firmade veebilahendustele keskendunud ITransition, kelle klientide hulgast leiab juhtivaid tegijaid pangandus-, telekomi-, tervishoiu- jm tööstuste firmade hulgast, valiti tänavu Digital Software Magazine'i poolt maailma 500 suurima tarkvarafirma hulka.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt