1. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valgevene tarkvarafirma pürib läbi Eesti Skandinaaviasse ja Baltikumi

Tarkvarafirma ITransition omanik Sergey Gvardeitsev pürib läbi Eesti Skandinaavia ja Baltikumi turgudele, kuna tema sõnul on Eesti plussideks tugev tehniline kompetents, kvaliteetne tarkvaratööstus, hea infrastruktuur ning lennukas e-teenuste areng.

SkyLine Developmenti nime kandva baasi uutele turgudele minekuks lõi tuntud Valgevene IT-tööstur Sergey Gvardeitsev kahasse Eesti andmesidefirma Santa Monica Networks aktsionäride Vaho shy;Klaamanni ja Olli Ensio Heinoneniga, kirjutas Eesti Ekspress.

Sisuliselt hakkab Eestis toimuma ITransitioni regiooni projektide juhtimine, reaalne arendus toimub Valgevenes Minskis.

Keskmiste ja väikeste firmade veebilahendustele keskendunud ITransition, kelle klientide hulgast leiab juhtivaid tegijaid pangandus-, telekomi-, tervishoiu- jm tööstuste firmade hulgast, valiti tänavu Digital Software Magazine'i poolt maailma 500 suurima tarkvarafirma hulka.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052