16. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Martens: Skype'i hülgamine oli minu elu halvim finantsotsus

Üks kümnest 2007. aasta väljapaistvast noorest inimesest maailmas, Tarvi Martens, tunnistas Ekspressile, et Skype'i kunagine hülgamine oli tema kõigi aegade halvim finantsotsus.

"Sealt äratulek oli ilmselt minu kõige halvem finantsotsus läbi aegade," oli Martensi kommentaar. Martens oli netitelefoni Skype sünni juures viiendana, koos nelja Eesti noormehega, kellest firma müük eBayle tegi multimiljonärid.

Martens rääkis veel Ekspressi persooniloos, et talle tundub uskumatu, kuidas rahvas on interneti nii kiiresti - vaid kümne aastaga - täiesti omaks võtnud. "Umbes 1995 ma rääkisin, et reklaamide peale tuleks panna firma veebiaadress. Mind peeti segaseks," tunnistas ta.

Martens on ametlikult palgal AS Sertifitseerimiskeskuse ID-kaardi valdkonnajuhina. Üks ID-kaardi tuntuimad rakendusi on e-hääletus, mida on Eestis proovitud kaks korda. 2005. aasta kohalikel valimistel ja 2007. aasta Riigikogu valimistel.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052