12. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LG mobiilil kolm erinevat sisestusmeetodit

Korea LG esitles eile Barcelonas alanud maailma tähtsaimal mobiilimessil esimest telefoni, millel on kolm erinevat sisestusmeetodit.

Esiteks on mudelil LG-KF700 kolmetolline (7,6 cm) täisulatuses puuteekraan, teiseks tavaline mobiili numbriklahvistik selle all ja kolmandaks kerimisnupp telefoni tagaküljel.

Kerimisnupu puhul saab telefoniomanik ise määrata kuus funktsiooni, mida sellega teha. Lisaks võib seda kasutada ekraanil oleva e-kirja või veebilehe allakerimiseks ja helitugevuse reguleerimiseks.

Kliendid soovisid rikkalike multimeediavõimalustega mobiili, mille menüüs liikumine ei võtaks samas liialt aega, kommenteeris uue telefoni sündi LG president Skott Ahn.

Tema sõnul on paljudel mobiilidel multimeediavõimalused peidetud menüüsügavustesse, mistõttu neid võimalusi kasutatakse vähe. LG-KF700 asendas need lõputud menüüd intuitiivse kasutajaliidese ja mitme sisestusmeetodiga, lisas Ahn.

3G-telefonil LG-KF700 on muusika- ja videomängija, kolmemegapiksline kaamera, Bluetoothi tugi jms. Euroopas peaks see mudel müüki jõudma märtsi keskel.

Mullu müüs LG Euroopas 9,8 miljonit telefoni, tänavu plaanitakse müüa siin 13,5 miljonit mobiili. LG sooviks on haarata Euroopas kümneprotsendine turuosa.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755