19. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Regio juht: peab olema erakordselt loll, et 300% kasvaval turul ebaõnnestuda

Asukohateenuseid pakkuv ettevõtte Regio on asukohateenuste turul tugevalt kanda kinnitanud, firma juhi Teet Jagomägi sõnul nõuaks äärmist lollust aastas 300% kasvaval turul ebaõnnestuda, kirjutas ajakiri Saldo.

Regio juhi Teet Jagomäe sõnul on asukohateenuste määramine kasvav turg ning ettevõtte tahab seal sees olla. „Oleme seal nii kõvasti kanda kinnitanud, meie kliendibaas on niivõrd suur, et peab ikka hämmastavalt loll olema, et selles ebaõnnestuda,“ sõnas Jagomägi.

Mehe sõnul on kaardid minemas paberilt igale poole mujale ja Regio positsioon on selles tugev.

„Meie majas olev tarkvarakompetents on kümme korda suurem kui tavalisel kaardisisuga tegeleval firmal üks kõik kus mujal maailmas. Me oleme niivõrd ees, et ainult täielik idioot on see, kes selle maha mängib. Siin pole mõelda midagi, nüüd tuleb need eelised atradeks taguda, aga samas on õige, et mõelda tuleb, sest kogu aeg on õhus võimalus, et teeme midagi valesti. See on läbiv tegevus kogu aeg,“ kõneles mees äriajakirjale Saldo antud intervjuus.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052