5. aprill 2008
Jaga lugu:

Microsoft võib alandada Yahoo! aktsiatele tehtud pakkumist

Microsoft võib alandada Yahoo! aktsiatele tehtud 44,6 miljardi dollari suurust pakkumist, sest USA majanduse jahtumine mõjub halvasti internetiportaali ärile, kirjutab kahele anonüümsele allikale viitav Bloomberg.

Võimalus, et pakkumist alandatakse, paneb järjest suurema surve alla Yahoo! tegevjuhi ja asutaja Jerry Yangi, kes lükkas esialgse pakkumise tagasi põhjendusega, et see on liiga madal. Alates 1. veebruarist, mil Microsoft tegi Yahoole pakkumise, on USA tarbimine aga aeglustunud. “On ainult aja küsimus, millal Microsoft võtab Yahoo! üle,” hindas olukorda investeerimispanga Sanford C. Bernsteini analüütik Jeffrey Lindsay.

Yahoo! aktsia hind langes eile järelkauplemisel 3,1 protsendi võrra 27,49 dollarini, aktsia ametlik sulgumishind Nasdaqil oli 28,36 protsent ehk 0,82 protsenti neljapäevasest sulgemishinnast kõrgem. Microsofti aktsia hind kerkis Nasdaqi järelkauplemisel 1,5 protsenti 29,60 dollarini.

Microsoft tegi Yahoo! aktsionäridele pakkumise hinnaga 31 dollarit aktsia.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt