5. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Microsoft võib alandada Yahoo! aktsiatele tehtud pakkumist

Microsoft võib alandada Yahoo! aktsiatele tehtud 44,6 miljardi dollari suurust pakkumist, sest USA majanduse jahtumine mõjub halvasti internetiportaali ärile, kirjutab kahele anonüümsele allikale viitav Bloomberg.

Võimalus, et pakkumist alandatakse, paneb järjest suurema surve alla Yahoo! tegevjuhi ja asutaja Jerry Yangi, kes lükkas esialgse pakkumise tagasi põhjendusega, et see on liiga madal. Alates 1. veebruarist, mil Microsoft tegi Yahoole pakkumise, on USA tarbimine aga aeglustunud. “On ainult aja küsimus, millal Microsoft võtab Yahoo! üle,” hindas olukorda investeerimispanga Sanford C. Bernsteini analüütik Jeffrey Lindsay.

Yahoo! aktsia hind langes eile järelkauplemisel 3,1 protsendi võrra 27,49 dollarini, aktsia ametlik sulgumishind Nasdaqil oli 28,36 protsent ehk 0,82 protsenti neljapäevasest sulgemishinnast kõrgem. Microsofti aktsia hind kerkis Nasdaqi järelkauplemisel 1,5 protsenti 29,60 dollarini.

Microsoft tegi Yahoo! aktsionäridele pakkumise hinnaga 31 dollarit aktsia.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474