7. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Playtech kahekordistas käivet

Käesoleva aasta esimese kvartaliga on hasartmängude tarkvara arendaja Playtech oma käivet kahekordistanud. Käibe tõus on eelkõige tingitud uutest sõlmitud litsentsidest ning suurenenud kasiino- ja pokkerimängude müügist.

Ettevõtte esimese kvartali müük kasvas võrreldes eelmise aasta esimese kvartaliga 19,8 miljonilt dollarilt (199,9 miljonilt kroonilt) 39 miljoni dollarini (393,9 miljoni kroonini). Kasiinomängude käive kasvas 79% võrra, 15,2 miljoni dollarini (153,5 miljoni kroonini) ning pokkeri müük kahekordistus, teenides ettevõttele 11 miljonit dollarit (111,1 miljoni kroonini), vahendas Bloomberg.

Pärast seda, kui Ameerika 2006. aastal keelas hasartmängud interneti vahendusel, on Neitsisaartel registreeritud ettevõtte suundunud Aasia ja Euroopa turge vallutama. Ettevõtte enda sõnul on nad käesoleval aastal saanud 9 uut litsentsi.

Playtechi aktsia on täna Londoni börsil tõusnud 2,6% võrra 478,75 pennini, tõstes ettevõtte turuväärtust 2,02 miljardi dollarini (20,4 miljardi kroonini).

Ettevõtte tegevjuhi Mor Weizeri sõnul on firma prioriteediks aidata uutel litsentsiaatidel siseneda turgudele ning innustada olemasolevaid toomaks turgudele uusi tooteid.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755