21. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Dior toob turule pea 60 000kroonised telefonid

Prantsusmaa moelooja Christian Dior esitleb täna esmakordselt oma mobiiltelefonide kollektsiooni. Ühe luksustelefoni eest tuleb aga välja käia 3500 eurot ehk rohkem kui 57 000 krooni.

Tootjate endi sõnul on toode suunatud rikkale klientuurile. Põhilisteks ostjateks kujunevad prantslaste meelest rikkad inimesed Venemaalt ja Hiinast, vahendas BizNews.

Telefone hakkab tootma väike prantsuse ettevõte ModeLabs Group. Dioril on aastaga plaanis välja lasta ligi 10 000 eksklusiivtelefoni. Tootja loodab üsna peagi müüa aastas ligi 200 miljoni euro väärtuses telefone ja on juba mõned miljonid tootmise tõhususse investeerinud.

Diori telefoni saavad endale soetada inimesed üle kogu maailma, välja arvatud Jaapani ja Korea huvilised.

Telefoni eripära on selles, et ta on sama suur kui tavaline USB mälupulk. Loomulikult on telefonil valik helinatoone, fotokaamera ja puuteekraan.

Lisaks Diorile on mobiiltelefoni turul ilma teinud ka teised luksusbrändid. Teiste hulgas Armani ja Prada. Ka konkurent Dolce Gabbana on telefonide müügist endale juba ilusa lisakopika teenitud.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755