16. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loodi digitaalne puuteekraaniga fotoraam

Uus digitaalne puuteekraaniga fotoraam Nutouch võimaldab lauanurgal eksponeerida hea kvaliteediga pilte ning neid soovi korral mugavalt ja kiiresti vahetada.

Kui sõrmega LED-ekraani puudutada, ilmuvad nähtavale menüünupud, mille abil on võimalik pilte vahetada. Seade töötab kõikide enamlevinud mälukaartidega, lisaks saab pilte seadme mahukasse sisemällu laadida ka otse arvutist, ühendades seadme USB-juhtmega.

Sisseehitatud aku võimaldab digitaalset raami kasutada paar tundi ilma elektritoiteta. Nii peaks jõudma näiteks sõpradele oma reisipildid rahulikult ette näidata. Lisaks on seadmel olemas ka kella ja kalendri funktsioon. Kõige selle lõbu eest peab internetipoodides olema valmis välja käima ligi 2000 krooni.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755