23. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia ei ole enam Elcoteqi suurim klient

Viimase poolteise aasta jooksul on Nokia osatähtsus Elcoteqi klientide hulgas langenud ning Nokia ei ole enam ettevõtte suurim klient, kirjutas Elcoteq täna avaldatud majandustulemuste kommentaaris.

Ettevõtte suurimad kliendid on (tähestikulises järjekorras) Ericsson, Nokia Devices, Nokia Siemens Networks, Philips, Research in Motion (RIM), Sony Ericsson ja Thomson.

Elcoteq teatas täna, et ettevõtte teise kvartali kahjum kahanes 13,7 miljoni euroni ehk 42 eurosendini aktsia kohta võrrelduna 20,6 miljoni euro suuruse kahjumiga aasta tagasi. Ettevõtte käive kasvas 6,6 protsenti 904,8 miljoni euroni.

Reedel kukkus Elcoteqi aktsia hind 16 protsenti pärasts seda, kui ettevõte oli alandanud selle aasta kasumi- ja käibeprognoosi.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755