25. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korobeinik käivitab täiskasvanute “Rate.ee”

Rate.ee asutanud Andrei Korobeinik käivitab tuleval nädalal uue suurejoonelise sotsiaalse võrgustiku - täiskasvanutele suunatud MinuElu.ee.

Seda mitte ainult Eestis, vaid terves Baltikumis, Venemaal ja Balkani maades, kus projekt käivitub domeenide classter.ru, znanci.com ja classpeople.com all, kirjutas Eesti Ekspress.

Korobeiniku sõnul on veebisait suunatud 20aastastele ja vanematele ning selle peamine eesmärk on vanade kooli- ja sõjaväekaaslaste ning kolleegide otsing - midagi sarnast classmates.comi ja odnoklassniki.ru'ga - lisaks terve oma "internetielu" peegeldamine ja sõpradega jagamine.

Inimesed panevad tema sõnul internetti väga mitmesugust materjali - päevikuid, pilte, videosid, tekste, isikuandmeid jne. Ent harilikult pole see kõik ühes kohas, vaid eri saitidel - pildid pildisaidil, videod näiteks YouTube'is, isikuandmed tutvumissaidil. MinuElu on Korobeiniku sõnul mõeldud selle kõige ühenduslüliks ja keskpunktiks.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755