3. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia vastulöök iPhone'ile

Nokia on lõpuks vastanud ohule, mille tõi endaga kaasa Apple’i mobiiltelefon iPhone'i esitledes puutetundliku ekraaniga nutitelefoni, kuid see võis olla liiga hilja, kirjutab Financial Times.

Uue telefoni N97 esitlus toimus esmaspäeval Barcelonas toimunud üritusel Nokia World, kuid müügile tuleb see Euroopas alles järgmise aasta esimesel poolel ning USAs veelgi hiljem ehk kaks aastat iPhone'i turuletulekust hiljem.

Samas möönab majandusleht, et telefon on ilusa disainiga, mida vaatamata liighilisele turuletulekule ootab ees peaaegu garanteeritud müügiedu, sest Nokia turunduspotentsiaal on vägev.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755