18. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MarkIT.ee liidab Zebra endaga lõplikult

Netipoed MarkIT.ee ja Zebra Infosüsteemid liidetakse üheks ettevõtteks.

Euroopa 12 riigis tegutsev e-hankekeskkond MarkIT korraldab alates 2009. aasta algusest ümber ettevõtete grupi struktuuri, mille käigus liidetakse kahe erineva ettevõtte meeskonnad ning klientide poolt kasutatavad keskkonnad markit.ee ja zebra.ee.

Nii MarkIT kui Zebra kliente teenindab 1. jaanuarist ühise meeskonna ja juriidilise isikuna MarkIT Eesti AS. MarkIT omandas enamusosaluse Zebras aastal 2006 ja ettevõtted on seni teinud tihedat koostööd ostu- ja arendustegevuses, teatas MarkIT turundusjuht Margus Pahtma.

"MarkIT ja Zebra liitmine üheks ettevõtteks on Eesti turu suurust arvestades igati loogiline samm. Kahe ettevõtte meeskonnad liites oleme konkurentisvõimelisemad ja sellest võidavad eelkõige mõlema keskonna kliendid," sõnas MarkIT Eesti maajuht Margus Vahemäe.

Zebra juht ja üks asutajaist Peeter Tamm lausus ühinemist kommenteerides, et Zebra klientidele toob uus keskkond, laiendatud hulgiladude tootevalik ja suurem kliendihaldurite meeskond kaasa hulga positiivseid muutusi. Tamm jätkab tööd MarkIT grupi arendusjuhina ja MarkIT Eesti nõukogus.

Tänavu on MarkIT ja Zebra liidetud käive Eestis enam kui 160 miljonit krooni, mis teeb neist suurima IT toodete ettevõtetele müüja. MarkIT grupi konsolideeritud aastakäive ulatub prognooside kohaselt enam kui 375 miljoni kroonini. Ettevõte tegutseb 12 Euroopa riigis: Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis, Poolas, Tšehhis, Slovakkias, Austrias, Ungaris, Sloveenias ja Hispaanias.

MarkIT e-hankekeskkonnaga on liidetud enam kui 30 Euroopa hulgiladu. MarkIT tootekataloogis on rohkem kui 250 000 toodet, millest Eestis on saadaval pea 80 000.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755