5. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jüri Kaljundi: suurim väljakutse on innovatsioon ilma riskimata

2009. aasta peamine väljakutse on innovatsioon ilma suuremate riskideta ja ebavajaliku tegemata jätmine, ütles fotoportaali nagi.ee kaasasutaja Jüri Kaljundi.

Enamus Nagi-tüüpi internetifirma tegevusest on innovatsioon, kuna kogu internetiäri on seotud katsetamise ja eksperimenteerimisega, vastas ta aripaev.ee päevaküsimusele, mida innovaatilist plaanite oma ettevõttes tänavu teha.

Selle aasta erinevuseks on Kaljundi ütlusel kindlam suund mõõdetavate eesmärkide saavutamisele. "Turunduse osas tahaks paremini ära kasutada internetiturunduse uuenduslikke võimalusi, saavutades ise vähema rahaga kõrgema ja kindlasti mõõdetava tulemuse," kinnitas ta.

OÜ Nagi juhatuse liikme sõnul ootavad ka reklaamikliendid tänavuses keerulises olukorras efektiivsemaid turundusvõimalusi ja internetis on neid kasutamata veel palju.

Kaljundi sõnul plaanib nagi.ee turule tuua nii täiesti uusi veebikeskkondi kui parandada olemasolevate kasutusmugavust. "Rohkem peame kuulama oma kliente, pakkudes neile netilahendusi, mis on igapäevaselt vajalikud ja elu kergendavad," kinnitas ta.

"Innovatsioon on suures osas ka avatus, klientide, kasutajate ja ühiskonna tähelepanelikum kuulamine ja just selle baasil oma otsuste tegemine," lisas Kaljundi.

President Toomas Hendrik Ilves kuulutab homme avatuks innovatsiooniaasta, mis on uute ideede, loova mõtlemise ja teistmoodi tegutsemise aasta. Innovatsiooniaasta projekti initsiaatoriks on majandus- ja kommunikatsiooniministeerium ning selle aluseks on EASi poolt elluviidav innovatsiooniteadlikkuse programm.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755