10. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BÖRS: raharikas Cisco laseb välja võlakirju

Cisco Systems püüab teha teise võlakirjapakkumise 25aastase börsil oleku aja jooksul, vahendas Bloomberg.

Nelja miljardi dollarilisest emissioonist osa kasutataks sel kuul lõppeva 500 miljoni dollarilise võlakirjaemissiooni lunastamiseks. Ülejäänud laekuvat raha kasutataks ettevõtte üldisteks vajadusteks, nagu näiteks aktsiate tagasiostuks, võlgade tagasimaksmiseks, ülevõtmisteks, investeeringuteks või tütarfirmade arendamiseks.

Ciscol oli viimase avaldatud kvartaliaruande järgi bilansis 29,5 miljardit dollarit vaba raha. Moody's andis Cisco krediidireitinguks A1 ja Standard Poor's A+.

Võlakirjade müüki korraldavad Bank of America, Goldman Sachs ja JPMorgan Chase.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052