26. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Yahoo finantsjuht lahkub, ees suured muutused

Internetifirma Yahoo finantsjuht Blake Jorgensen lahkub niipea, kui on leitud talle asendaja ning peagi on oodata ettevõttes ka muid ümberkorraldusi, kirjutab uudisteagentuur AP.

Ettevõtte järgmistest personali muutustest pole veel täpsemalt teada, aga värske tegevjuht Carol Bartz lubas oma blogis, et tuleb peagi välja muudatuste plaaniga. Carol Bartz asus Yahoo asutaja Jerry Yangi asemel ettevõtte tegevjuhiks selle aasta jaanuari keskel.

Yahoo! aktsia hind reageeris uudisele viieprotsendilise tõusuga.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052