11. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Analüütikud: osta Nokia aktsiat ja aasta lõpul rõõmusta

Nokiat katvad Soome analüütikud imestavad mobiiltelefonide tootja Nokia aktsia madala hinnataseme üle, kirjutab Kauppalehti.

Evli analüütik Mikko Ervasti usub, et Nokia aktsia hind on juba põhjas ära käinud ning edasisist märkimisväärset hinnalangust ta ei usu. Ta ennustab, et aktsia hind kerkib järgmise poole aasta jooksul üle 10 euro taseme.

Ka FIM panga analüütik Michael Schröder usub, et Nokia peab vastu ka praegusest raskematele aegadele. Ta ei näe mõistlikku põhjendust aktsia madalale hinnale. Ka Schröderi arvates on aktsia hind põhja lähedal ning juhul, kui saabub pööre, hakkab hind kiiresti tõusma.

FIMi hinnasiht Nokia aktsiale on üheksa eurot. Keskpäevaks oli Nokia aktsia hind kerkinud 5,8 protsenti, 8,12 euroni. Kolme päevaga on väärtpaberi aktsia kallinenud 17,5 protsenti.

Artikli autor omab Nokia aktsiaid.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755