3. juuni 2009
Jaga lugu:

Microsoft surub peale oma otsingumootorit

Microsofti turundustöö on alati olnud heal tasemel. Sageli on see siiski üle piiri läinud, nii et konkurendid on tarkvarahiiglast süüdistanud alatute võtete kasutamises. Näiteks oma internetibrauseri pealesurumine Windowsi keskkonnas on Microsoftile alati väga oluline olnud ning põhjustanud palju tüli teiste brauseritootjatega.

Nüüd on Microsoft justkui kogemata teinud oma otsingumootorist nimega Bing IE6 kasutajatele vaikimisi esimese valikuna pakutava võimaluse. Bing on uus nimi otsingumootorile, mis on varem kandnud nimesid Live Search ja MSN Search.

Kui Bingi asemel vaikimisi valikuks määrata mõni muu otsingumootor, ilmus ta paraku varsti jälle tagasi, kirjutas PC World.

Kui Microsoftilt juhtumi kohta aru päriti, vastasid nad, et teavad probleemist ja parandavad selle. Võib ju tõesti olla, et Bingi suruti kasutajatele peale kogemata, kuid Microsofti ajalooga tutvudes tuleb nentida, et selliseid õnnetusi juhtub neil kahtlaselt sageli.

Kõigest kuu aja eest tõstsid hädakisa Opera ja Firefox, kui märtsis välja tulnud IE8 ennast automaatselt vaikimisi brauseriks määras.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt