10. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valdo Randpere lahkub IBM Eestist

Valdo Randpere teatas täna, et lahkub omal soovil IBM Eesti tegevjuhi ametikohalt. Randpere viimane tööpäev ettevõttes on 24. juunil.

"Olen IT-maailmas olnud juba 23 aastat, IBMis sellest pool ehk 11 aastat. See on üsna pikk aeg ja piisav selleks, et tekiks uudishimu asjade vastu, mis toimuvad väljaspool seda valdkonda," põhjendas Randpere. "Kõigepealt võtan aja maha ja käin suvel merel, küll siis mõtlen, kuidas ja kus edasi. Praegu ei ole mul konkreetseid tööalaseid plaane," lisas ta.

Tema kinnitusel on aastad IBMis on olnud enamasti huvitavad ja põnevad. "IBMis alustades oli peamiseks väljakutseks meeskonna moodustamine. Aastate jooksul on olnud erinevaid väljakutseid veelgi – kas või see, et reeglina on meie ärimudel iga 3-4 aasta tagant totaalselt muutunud," rääkis Randpere. Enda sõnul jääb ta kõige enam taga igatsema kaastöötajaid ja partnereid.

Uue tegevjuhi leidmiseni täidab tema ametikohuseid IBM Eesti müügijuht Riina Roosipuu.

Valdo Randpere on IBM Eesti tegevdirektor olnud alates 1998. aastast. Enne IBMi tulekut töötas Randpere üheksa aastat Rootsis firma Nordic Data Distribution tegevjuhina. Randpere on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna cum laude 1982. aastal. Tal on kolm last ning huvialadeks tennis ja meresõit.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755