• 22.07.09, 14:50
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Elcoteq ägab edasi

Tallinnas tegevust koomale tõmbav Elcoteq näitas ka teises kvartalis nõrka edenemist - nii käive kui kasum olid mullusega võrreldes oluliselt kehvemad.
Elektroonikakomponente tootva Elcoteqi teise kvartali käive küündis 436 miljoni euroni, mis tähistab eelmise aastaga võrreldes 52%list kukkumist. Ärikahjumiks näidati 11,5 miljonit eurot ja puhaskahjumiks 21,8 miljonit eurot. Mullu teeniti 0,6 miljonit eurot ärikasumit ja 12,8 miljonit eurot puhaskahjumit.
Eelmisel kuul tulnud teate kohaselt sõlmisid Ericsson ja Elcoteq kokkuleppe, mille järgi Elcoteq müüb 30 miljoni euro eest suure osa oma Tallinna tootmisest Ericssonile.
Täna teatas Hiinas noteeritud Shenzhen Great Wall Kaifa Technology, et ostab vähemalt 30% Elcoteqist.
Elcoteqi aktsia on täna Helsingis 11% kõrgemale hüpanud ja kaupleb nüüd 0,93 eurol.
Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele