2. september 2009
Jaga lugu:

Venemaa unistab Skype'i riiklikust reguleerimisest

Venemaa side- ja massikommunikatsiooniminister lükkas täna ümber kuuldused Skype'i teenuste võimalikust sulgemisest Venemaa territooriumil, kuid nentis, et riik soovib Skype'i tegevust reguleerida, teatas Itar-Tass.

Praegusel hetkel seisvat küsimus selles, kuidas seda side sfääri reguleerida, täpsustas minister Igor Štšjogolev 2. septembril toimunud veebipressikonverentsil. Mingeid plaane Skype'i keelustada pole.

Jutud Skype'i tegevuse lõpetamisest Venemaal läksid lahti tänavu juulis. Venemaa mobiilioperaatorid teatasid vajadusest kaitsta nende huve ja valdkonda reguleerida. Mobiilifirmad leidsid nimelt, et riik peaks Skype'i ja ICQ teenuseid kontrollima, kuna need välismaised brändid ähvardavad Vene äri arengut. Ette heideti ka seda, et selliseid vestlusi ei saa eriteenistused pealt kuulata.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee