8. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ettevõtjad tahaksid rohkem kui ühte .ee domeeni

Ligi üheksa ettevõtjat kümnest leiab, et Eesti firmad peaksid kindlasti saama endale rohkem kui ühe .ee domeeni registreerida.

Äripäeva infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni konverentsi "Visioonist lahendusteni 2009" ettevalmistuse raames küsiti ettevõtjatelt .ee domeenide kohta. 87% vastanutest leidis, et selliseid domeene võiks ettevõttel olla rohkem kui üks. 12% leidis, et üle ühe domeeni pole vaja. Küsimusele ei osanud vastata 1% küsitluses osalenud ettevõtjatest.

"Visioonist lahendusteni 2009" toimub käesoleval aastal 30. oktoobril Tallinnas Meriton Conference SPA hotellis.

"Visioonist lahendusteni 2009" on pikkade traditsioonidega konverents, mida on korraldatud üle kümne aasta. Konverentsile on oodatud nii IT ja telekommunikatsiooni ettevõtted kui sellest valdkonnast huvituvad ettevõtjad. Igal aastal on olnud pisut erinev fookus. Konverents püüab vastata seekord küsimusele, kuidas minna edasi. Millised on järgmised sammud?

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474