27. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa juht: meteoriidi-trikk ületas hea maitse piiri

Nalja tuleb teha, aga peaks olema nii palju küpsust ja asjadest arusaamist, et see ei ületa hea maitse piiri, sõnas Elisa Eesti juht Sami Seppänen.

"Kuidas vaadata - any publicity is good publicity - on üks lähenemine, kuid meteoriidi-triki tõttu kulutati Läti avalikke ressursse. Päästeteenistusega mängimine pole hea maitse piires," vastas Seppänen tänasele päevaküsimusele, mida arvate Tele2 meteoriidi-trikist. "Nalja tuleb teha, aga peaks olema nii palju küpsust ja asjadest arusaamist, et ei ületa hea maitse piiri," lisas ta.

"Lugesin, et Lätis on avalikud struktuurid triki tõttu palju tööd teinud ja vaeva näinud - kui tuletõrje läheb sinna ja nad peaksid olema tegelikult kusagil hoopis maja kustutamas, siis on jama ja see on piir," rääkis ta.

"Kõik muu on ok - any publicity is good publicity - kuid seda ei saa teha iga hinna eest ja olulisemate asjade arvelt," ütles Seppänen. Tema arvates Läti Tele2 ei suutnud meteoriidi-trikiga tekitada positiivset ja huvitavat uudist nagu kavatseti.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474