4. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kreenholmi uus osanik kaalub lisaaktsiate ostu

Kreenholmi käekäigust sõltub, kui palju ettevõtte aktsiaid oleme nõus juurde ostma, kuid usume, et firma tulemused paranevad peatselt, ütles Borås Wäfveri AB uus partner ICYou AB omanik Lars Erik Ottenvall.

Borås Wäfveri AB uus investor on ettevõtte ICYou AB omanik ettevõtja Fredrik Nilsson ja firma tegevdirektor Lars Erik Ottenvall. ICYou AB omanikud ostsid Borås Wäfveri ABst 23% suuruse osaluse.

Nilsson ja Ottenvallil on kahe peale ICYou ABst ligikaudu 70% suurune osalus. "ICYou AB-l pole Borås Wäfveri AB osalusega midagi pistmist, vaid selle omanikel," rõhutas Ottenvall. 

“Borås Wäfveri AB tahtis, et me aitaksime neil virtuaalse poe püsti panna, ning me tahtsime neid oma tehnoloogiaga aidata. Osaluse ostmisega astusime järgmise sammu ning alustasime pikaajalist koostööd,“ rääkis Ottenvall.

„Leiame, et ettevõte on väga huvitav, ning usume, et Borås Wäfveri ootab meie tehnoloogia abiga helge tulevik.  E-kaubandus on vahend paremateks ärivõimalusteks ning  annab neile paremad kontaktid jaemüüjatega,“ lisas ta.

„Praegu me ei tea, kui suure osa Borås Wäfveri aktsiaid me tuleva aasta alguses ostame. Peame pidevalt läbirääkimisi. Esimene samm on integreerida meie tehnoloogia ning osalemine firma juhatuses, seeläbi anname panuse firma kasvu,“ sõnas Ottenvall.

Ta tõdes, et edasine aktsiate ost sõltub ka firma käekäigust. „Firma viimase kvartali tulemus on küll võrreldes eelmise aastaga oluliselt kahanenud ja neil on probleeme olnud, kuid usume, et firma on teinud pöörde õiges suunas," ütles Ottenvall. Ta leiab, et Borås Wäfveri juht Kenneth Uddh on firmat hästi korrastanud.

Ottenvalli teadmiste kohaselt on tootmine Eestis väga hea ning omanik on Kreenholmi tulemustega rahul. „Usume, et firma pöörab peatselt kahjumi kasumisse, muidu poleks me selle projektiga nii palju vaeva näinud.“

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052