8. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa: oleme suurkliente juurde võitnud

Kui Tele2 on laienenud eelkõige väikeettevõtete seas, siis Elisa fookus on olnud suurklientidel, kus oleme kliente juurde võitnud, sõnas Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen.

Seppänen kommenteeris Tele2 andmeid, et mobiilsideteenuseid kasutavate ettevõtete hulgas on Tele2 suurendanud turuosa 14% võrra, et tegemist on protsendiga, mis kajastab ettevõtete arvu, mitte reaalsete liitumiste ehk klientide arvu kasvu.

"Meie andmetel on Elisa turuosa säilinud eelmisel aastal samana. Kui Tele2 on laienenud eelkõige väikeettevõtete seas, siis Elisa fookus on olnud suurklientidel, kus oleme kliente juurde võitnud," märkis Seppänen.

Elisa juht ütles, et sel aastal on kavas suurettevõtete kõrval enam tähelepanu pöörata ka väikefirmadele.

"Elisa tugevus on täissideteenus, sest oleme Eestis ainus operaator, kes pakub koos mobiiliteenusega ka Interneti püsiühendust ja lauatelefoni. Kliendile on mugav ja soodne võtta teenused ühe kuumaksu eest ühe operaatori juurest. Teiseks tugevuseks on personaalne kliendisuhe," rääkis Seppänen Elisa trumpidest.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755