26. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maksu- ja tolliamet vabandab tekkinud eksituse pärast

MTA vabandab FIEde ees, kes täna said ekslikult vale teate nende registrist kustutamise kohta. MTA meediasuhete peaspetsialist Annely Erm ütles, et FIEde registrist kustutamine kontrollitakse üle.

Järgneb Annely Ermi teade:

Jaanuaris kustutas maksu- ja tolliamet maksukohustuslaste registrist kokku 8932 äriregistrisse registreerimata FIE-t. Nende hulka sattusid ka ligi 200 FIE-t, kes olid aasta viimastel päevadel ümberregistreerimise avalduse esitanud, kuid kelle äriregistri kanne jäi jaanuari.

FIEd, kes jaanuari jäänud kande tõttu maksukohustulaste registrist kustutati, ennistatakse esimesel võimalusel, hiljemalt tulude deklareerimise alguseks 15.02.2010. Samuti saadetakse kõikidele selle kohta ka personaalne teavitus.

Amet täpsustab kõik FIEde andmetega seonduva äriregistriga täiendavalt üle, et olla veendunud, et kõik äriregistrile tähtaegselt esitatud avaldused on käesolevaks ajaks läbi töötatud.

Maksu- ja tolliamet vabandab ebamugavuste pärast.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755