11. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parts arutab Ericssoniga lairiba arenguid

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts suundub täna Rootsi ja kohtub Stockholmis Ericsson AB juhtidega, kellega arutatakse lairibateenuste arenguid lähtudes kasutajate vajadustest ja mõjust majandusele.

Uute mobiilsete internetiteenuste osas on Ericssoni partnerite hulgas Regio, kelle  arendatud asukohapõhiseid teenuseid demonstreeritakse ka Ericssoni demokeskuses. See on hea näide Eesti ettevõtetele ekspordivõimaluste avanemisest koostöös rahvusvahelise suurfirmaga, teatas ministeerium.

Eestil on oluline roll mobiilsidesüsteemide tootmises ja teenuste arendamises. Ericsson investeeris 2009. aasta augustis Tallinna tehasesse, kus toodetakse seadmeid lairibavõrkudele ja valmistatakse ette uue põlvkonna mobiilsidevõrgu seadmete  tootmist.

Pärastlõunal osaleb minister Juhan Parts Stockholmi mööblimessi raames toimuval Eesti mööbli ja disaini päeval.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755