10. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 müüb mobiiliraamatuid ja -järjejutte

Telefoniga saab nüüdsest audioraamatuid, järjejutte ja huumoriklassikat tellida, ühe raamatu allalaadimistasu algab 99 kroonist.

Eraldi peatükke saab Tele2 GoLive! WAP-portaalist alates 12 kroonist, hindadele lisandub tasu andmeside eest, mis interneti päevapiletiga jääb 15,25 krooni piiridesse. Kui raamat on juba mobiiltelefonis, saab seda tasuta kuulata nii palju kui kulub.

"Uus teenus aitab kultuurselt meelt lahutada näiteks pikkadel bussisõitudel, tööle kõndides või autoroolis olles," tutvustab Tele2 värske uudiskiri. Raamatuid saad kuulata nii telefoni valjuhääldist kui ka kõrvaklappidega.

Hetkel on saadaval ligi 200 erinevat salvestist 189 autorilt, sh Agatha Christie põnevuslood, klassikaline luule kui ka huumori kullafondi kuuluv „Meelejahutaja”. Laste aega sisustavad Anu Lambi loetud „Karupoeg Puhhi” lood, Itaalia ja Vene muinasjutud ning unejutud. Salvestuste valik täieneb igal nädalal.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052