25. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Itella loob uusi töökohti

Itella Information plaanib digiteerimisteenuste mahtu 2010. aastal kahekordistada ja luua seeläbi 20 uut töökohta, teatas ettevõte.

Informatsioonilogistika ettevõte Itella Information AS kasvatas 2009. aastal oma digiteerimisteenuste mahtu kolm ja pool korda (364%) – ca 2,2 miljoni digiteeritud dokumendini.

 „Praegu digiteerime igakuiselt vähemalt 300 000 dokumenti. Aasta lõpuks tahame selle mahu kahekordistada – ehk jõuda 600 000 dokumendi digiteerimiseni kuus,“ ütles Itella Information AS-i digiteerimisteenuste tootejuht Vitali Pokrovski.  „Kui kõik läheb planeeritult, siis võtame sel aastal oma digiteerimiskeskusesse juurde 20 inimest,“ lisas Pokrovski. „Samas oleme valmis koos oma klientide digiteerimisteenuste ülevõtmisega võtma üle ka vastavad töötajad ning siis on see number juba oluliselt suurem." Itella Information on Eesti suurim dokumentide digiteerimise teenusepakkuja, kelle igakuise digiteerimise maht on üle 300 000 dokumendi. 2009 tuvastati üle 20 miljoni andmevälja.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052