9. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinni võetud ametnik vastutas kõige eest IT-vallas

Korduvas pistisevõtmises kahtlustatud haridusministeeriumi infosüsteemide talituse juhataja Jaanus Christoffel vastutas nii riist- ja tarkvara soetamise kui infosüsteemide töö ja arendamise eest.

Kuna Christoffel töötas haridus- ja teadusministeeriumi infosüsteemide talituse juhatajana, kuulus tema ülesannete hulka kõik, mis meie asutuses infotehnoloogiaga seotud. Neid ülesandeid, mis ainuisikuliselt tema kureerida olid, on väga raske välja tuua, selgitas ministeeriumi avalike suhete konsultant Asso Ladva Äripäevale.

Eeskätt vastutas Christoffel näiteks erinevate infotehnoloogiavahendite nagu arvutite, videokonverentsi tehnika, IP-telefonide, ministeeriumi serverite riist- ja tarkvara moderniseerimise ja ministeeriumile soetamise, samuti mitmete infosüsteemide töö ja arendamise eest.

Kapo võttis Christoffeli kinni kolmapäeval.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105