21. aprill 2010
Jaga lugu:

ComPlusi klienditoe keskus stardib täistuuridel 2011

ComPlus Consulting loodab käivitada klienditoe keskuse etapiviisilise värbamisega juba 2011. aastal, praegu on väljakoolitamisel 11 tugitöötajat.

Samas alustas ComPlus Consulting Eestis tegevust juba 2007, pakkudes andmekaitset, andmehaldust ja konsultatsiooni. Ettevõte on viimase poole aasta jooksul kahekordistanud töötajaskonda, andes leiba kokku 80 inimesele.

„Plaanime värbamist läbi viia etapiviisiliselt ehk kuni 150 inimest korraga, et jõuaksime kõigile vajalikku koolitust pakkuda,“ vahendas Äripäevale ettevõtte kommunikatsioonijuht. ComPlus otsustas samas Eesti kasuks, kuna siin on kõrge IT arengutase ja vajaliku kvalifikatsiooniga tööjõud. Samuti on siinne keskkond ideaalne uute IT lahenduste katsetamiseks.

Loodav klienditoe keskus on spetsialiseerunud andmehaldusele ja üleeuroopaliste klientide teenindamisele. Täpsemat infot ei soovinud firma praegu avaldada.

Vajatavate uute inimeste kvalifikatsioonile on ComPlusil erinevad nõudmised. Firma kommunikatsioonijuhi sõnul sobivad arvutikasutajate probleeme kaardistama ka IT-eriharidusteta töötajad, kelle ülesandeks on telefonile vastata ja mured kirja panna, aidates ka sisulisemates ja tehnilistes küsimustes.

Värvatavad töötajad hakkavad teenust pakkuma kontorist. Complusil on plaanis paari kuu pärast senistest Narva maantee ruumidest suurematesse kolida ja ilmselt asub uus kontor Tallinnas Tartu maanteel.

Töötajate värbamisel loodab ComPlus Consulting Töötukassale, mis paneb erinevatesse tööportaalidesse kuulutusi. Samuti on plaanis korraldada avalik infopäev.

Sotsiaalministeeriumis käis ComPlus tööpraktikat ja palgatoetust läbi rääkimas. Projekt on suunatud pigem noortele, kes on kolm kuud töötud olnud. Maksusoodustusi ComPlus Consulting ei saa, sellest ei olnud sotsiaalministriga ka juttu, täpsustas ministeerium.

ComPlus Consultingu 2007. ja 2008. aasta käive oli vastavalt 0,3 ja 9,9 miljonit krooni, puhaskasum 0,2 ja 5,2 miljonit krooni. Möödunud aasta tulemusi äriregistris veel pole.

Kodulehe andmetel lubab ComPlus Consulting 2012. aastal börsile minna.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt