25. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sami Seppänen: Elisa käive kukkus konkurentidest vähem

Elisa Eesti ASi käive vähenes tänavu esimeses kvartalis mullusega võrreldes 5,6 protsenti, mis on konkurentidest väiksem langusnumber.

"Käive langes aastases võrdluses 5,6%, mis on oluliselt madalam kui mullu viimases kvartalis ning ka konkurentidega võrreldes on Elisa käive kukkunud kõige vähem," ütles Elisa Eesti juhatuse esimees Sami Seppänen. Nii Tele2 kui ka EMT käive kukkus esimeses kvartalis kaheksa protsenti.

Elisa käive Eestis oli esimeses kvartalis 323,7 miljonit krooni, mullu samal ajal ulatus käive 343 miljonini.

Seppäneni sõnul on Eesti majanduse näitajad tõusujoonel ning paranemist on näha ka Elisa Eesti käibest. Teise kvartali osas oli ta optimistlik. Loodan et töötute arvu vähenemine jätkub ja majanduses olevad positiivsed märgid saavad tugevamaks, rääkis Seppänen.

Elisa klientide arv kasvas tänavu esimeses kvartalis võrreldes eelmise aasta sama ajaga 25 900 võrra, ulatudes 363 500 kliendini. "Vedavaks jõuks klientide arvu kasvutrendis on Elisa poolt valitud teistest selgelt eristuv täissidestrateegia, mis võimaldab meil kliendibaasi stabiilselt kasvatada," ütles Seppänen.

Elisa Eesti juhatuse liikme Andrus Hiiepuu sõnul on Elisa jätkanud investeerimist levialade arendamisse, tugevdades nii võimalusi pakkuda täisside- ja mobiilse interneti teenuseid üle riigi.

Elisa pakub mobiili-, tavatelefoni ja internetiteenuseid üle Eesti. Ettevõtte 2009. aasta käive oli 1,4 miljardit krooni ning tegevuskasum 478 miljonit.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755