11. juuni 2010
Jaga lugu:

Arengufond püüab kassi-koera Facebooki päästa

Arengufond püüab päästa kassi-koera Facebookiks nimetatud portaale arendavat firmat United Dogs & Cats, kuhu fond pidi  koos kaasinvestoriga paigutama 7,5 miljonit krooni.

"Teiste United Dogs and Cats investoritega (Ambient Sound Investments ja Raivo Hein) oleme ühel meelel, et lemmikloomapidajate sotsiaalvõrgustiku arendamine on asjalik ettevõtmine, kuid ärimudel üksi ei ela, selle elluviimine on üliolulise tähtusega," teatas Arengufondi investeeringute divisjoni juht Heidi Kakko.

"Aga varase faasi investeeringud uutesse ettevõtetesse on riskantsed, sõidetakse tundmatutes vetes ning kõiki ohte maandada on väga raske. Sellistesse riskiprojektidesse investeeritakse alati etappide kaupa – nii nagu algselt on kokku lepitud äriplaanis ja osanike lepingus," rääkis ta.

Kakko sõnul otsustas Arengufond vahe-eesmärkide saavutamata jäämisel ettevõttesse enam mitte juurde investeerida. "Tegelikkuses on investeeritud summad väiksemad," lisas ta.

Arengufondi teatel teevad investorid tööd selle nimel, et ettevõtet võimalikult väikeste kahjudega päästa – varade müük parimale pakkujale on üks kaalul olevatest variantidest. Kindlasti jätkame tööd vastavalt osanike lepingu tingimustele, selleks neid enne investeeringuid kokku lepitaksegi, kinnitas Kakko, lisades, et fond panustab United Dogs & Cats portaalide edasi kestmisesse.

Eesti Ekspress kirjutas neljapäeval, et Eesti kuulsamaid internetiärisid, kassi-koera Facebookiks kutsutud United Dogs and Cats (UDC) jooksis äriprojektina liiva ning firma asutaja Ragnar Sass koondas mais kulude kokkuhoiuks kõik töötajad.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt