17. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valgevenes saab wifile ligi vaid passi ettenäitamisel

Uus kord kohustab Valgevenes wifi ja koduste internetivõrkude kasutajaid passe ette näitama, vahendas uudisteportaal charter97.org.

Peaministri esimene asetäitja Vladimir Semaško allkirjastas valitsuse määruse nr 646, mis muudab ja täpsustab elektroonilise side osutamise reegleid.

Määruse ühes punktis on öeldud, et andmeedastusteenust tohib pakkuda vaid pärast passi ettenäitamist ja isiklike andmete nagu nimi, dokumendi number ja väljaandja tuvastamist.

Ühtlasi ilmnes, et määrus jõustus juba poolteist kuud tagasi.

Internetikasutajate isikuandmeid peavad koguma ja säilitama arvutiklubid, internetikohvikud ja teised, kes võimaldavad avalikku juurdepääsu võrgule.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755