20. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Webmedia juht: hea peigmees tuli meile kosja

Webmedia Grupi tegevjuht Priit Alamäe ütles Äripäevale, et 36% prostendilise osaluse ära andmine teeb küll kurvaks, kuid Enterprise Investors on neile kui hea peigmees.

„See on samamoodi kui sa tütre paned mehele – kui ikka peigmees on hea, siis on pigem rõõm. Ma arvan, et peigmees on väga hea,“ lausus Alamäe, kui temalt küsisime, kas veidi rohkem kui kolmandiku ettevõtte osalusest ära andmine teeb teda kurvaks. „Eks ikka teeb kurvaks ka,“ naeris Alamäe.

Miks üldse on vaja riskikapitalistidele nii suur osalus ettevõttest anda, rääkis Alamäe, et see on üks samm nende pikema eesmärgi saavutamise nimel. „Meie pikem eesmärk võib-olla ridadevahelt võiks öelda, et miks mitte ei võiks Eestist tulla üks tarkvara börsifirma, täna me oleme selle jaoks liiga väiksed,“ selgitas firmajuht.

„Me tunneme seda, et järgmise viie aasta jooksul peaksime väga oluliselt kasvama ja orgaaniline kasv lihtsalt ei ole piisav,“ lisas ta.

Kas järgneva paari aasta jooksul on siis börsiplaan tõenäolisem, oli Alamäe tagasihoidlik vastama, et ei tea kindlalt. „Kindlasti ühe mõttena see tagaajus vilgub,“ ütles mees.

 

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755