5. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Portugali telekomi kasum kasvas 83%

Portugal Telecom SGPSi teise kvartali kasum kasvas aastaga 83 protsenti, kuna tulu Brasiiliast kasvas ning investeeringud ja maksud kahanesid, vahendab Bloomberg.

Puhaskasum kasvas mulluselt 90 miljonit eurolt 164,2 miljonile eurole. Käive kasvas 17 protsenti, 1,91 miljardile eurole. Tulemused tulid paremad, kui analüütikud prognoosisid. Analüütikute ootus oli, et ettevõte teenib 91 miljonit eurot 1,83 miljardi eurose käibe pealt.

Tulu Vivo Participacoes’elt ehk Brasiilia mobiilside ühisettevõttest kasvas 36 protsenti, miljardile eurole. Vivo kundede arv kasvas aastaga 20 protsenti, 56 miljonile. Portugali fikssideüksuse käive kasvas kaks protsenti  ja mobiilsides oma kahanes 6,4 protsenti. Viimase käibelangusele vajutas pitseri võrguühendustasude langus.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755