18. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia ostis miljonite eest 753 eurose aastakäibega firma

Mobiiligigant Nokia ostis reiside planeerimist kergendava firma Dopplri miljonite eurode eest, samas kui firma mullune käive oli 753,86 eurot ja kahjum pea pool miljonit eurot, kirjutab Kauppalehti.

Aasta varem tegi Dopplri kahjumit üle 330 000 euro. Kauppalehti toetus tavaliselt usaldusväärse TechCrunch tehnoloogiablogi hinnangule, mille järgi maksis Nokia firma eest 10-15 miljonit eurot. Osapooled ise tehingu hinda ei kommenteerinud.

Dopplri omanike sekka kuulub teiste seas Marko Ahtisaari, kes on varem Nokias töötanud.  Dopplr Oy on asutatud aastal 2007 ja ettevõtte kumulatiivne kahjum tegevusaja jooksul on olnud pea miljon eurot.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755