1. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jagomägi: rahastamise otsus võib tunduda imelik

Sellele, kes ei süvene Arengufondi tegemistesse, võib tunduda imelik, et fond ja mina fondi sõltumatu eksperdina investeerime samasse ettevõttesse, ütles Teet Jagomägi.

Seda oleks saanud vältida nii, et Arengufond lihtsalt poleks investeerinud uude suhtlusvõrgustikku Inner Circle, lisas ta. "Aga eks see ole selle väikese ühiskonna viga. Mida ma siis teen, et Arengufondis need inimesed… sellest ei piisa, kui ma oleksin eile lahkunud ja täna oleksin tehingu teinud," rääkis ta.

"Kaua ma siis ootan, kaks aastat? Kui nii teha, siis on ainuke võimalus otsustegijad siia Soomest ja USAst tuua, sest siin me oleme kõik sõbrad ja sugulased ja koolikaaslased," lisas Jagomägi.

Arengufond teatas täna, et investeeris Allan Martinsoni osalusega veebikeskkonda Inner Circle, milles löövad erainvestoreina kaasa ka fondi sõltumatu investeeringute ekspertkomitee liige Teet Jagomägi ja fondi nõukogu esimees Raivo Vare.

"Arengufond investeeris Inner Circle'isse oma seed capitali ja see on hoopis teine asi kui see, kus mina Arengufondiga kokku puutun," kinnitas Jagomägi. "Olen Arengufondi ekspertkomisjonis, mis otsustab investeeringuid firmadesse ükshaaval. Aga see, millega tegeleb seed capital, seda me ei aruta, me loeme neid asju lehest. Nagu ka Arengufondi uuringutest ja üksuse tegemistest," selgitas ta.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112