7. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia valis nutitelefoni reklaaminäoks Pamela Andersoni

Nokia valis oma nutitelefonide müügile hoogu andma endise näitleja ja modelli Pamela Andersoni, vahendas Helsingin Sanomat Daily Maili uudist.

Anderson on palgatud Nokia uueks reklaamnäoks. Endise Playboy modelli ja „Rannavalve“ sarja näitleja peab lisama hoogu uue nutitelefoni N8 müügile.

Nokia korraldab võistluse, mille võitja pääseb koos Andersoniga tegema magamistoastseeni „Komandeeringu“-nimelises lühifilmis, mis võetakse üles uue N8 telefoniga.

Võistlejaid meelitatakse võistlusesse reklaampildiga, kus Anderson poseerib aluspesus hotelli voodil.

„Tahtsime luua Nokia N8 telefoni esitluseks midagi täiesti teistsugust,“ selgitas Nokia Suurbritannia turundusjuht John Nichols Daily Mailile. „Nii näitame, et telefoni kaamera on Hollywoodi tasemel.“

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755