11. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbank avas Androidi rakenduse

Tänasest on avatud Swedbanki pangateenuste Androidi rakendus, mis teeb nutitelefonide kasutajale igapäevaste pangaasjade ajamise lihtsaks ja mugavaks.

Swedbanki jaepanganduse divisjoni direktor Ulla Ilissoni sõnul on nad esimene pank Eestis, kes sellist lahendust pakub. "Kui täna tehakse ligi 99% pangatehingutest läbi e-kanalite ja nutitelefonid on saavutamas üha suuremat populaarsust, siis on pangateenuste mobiili kolimine igati loogiline samm panga e-kanalite arengus," märkis ta.

"Järgmisena tuleme turule sama rakendusega iPhone'idele ja sel aastal on plaanis välja anda ka ärikliendi Androidi ja iPhone'i lahendus," lisas Ilisson.

Erakliendid saavad Androidi rakenduse kaudu teha kõiki olulisi pangatehinguid mobiiltelefonis. "Rakenduse näol on hetkel tegemist veel beetaversiooniga, millele lisanduvad erinevad teenused järkjärgult. Täna saab seal näiteks teha ülekandeid, vaadata saldot ja valuutakursse ning otsida pangakontoreid," märkis Ilisson.

"Töötame veel mitmete mugavuslahenduste kallal nagu näiteks GPSi abil lähima sularahaautomaadi või kontori leidmine ja mõned üllatused jätame varuks ka," rääkis Swedbanki jaepanganduse divisjoni direktor.

"Kutsume kõiki huvilisi testima meie rakendust ning andma ka tagasisidet ja esitama ettepanekuid olemasoleva lahenduse osas," lisas Ilisson.

Swedbanki Androidi rakendus on kõigile tasuta ja see on kasutatav kõigis seadmetes (nutitelefonid ja tab'id), mis kasutavad Androidi tarkvara alates verioonist 1.6.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052