17. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korobeinik tutvustab virtuaalset mälumängu

Täna õhtuse esitlusega päädival IT-üritusel Garage48 tutvustab ärimees ja riigikogu liige Andrei Korobeinik virtuaalset mälumängu BrainPoker.

Veebiprojekt BrainPoker lubab taasleiutada vanad head mälumängud ja mängida pokkerit teadmiste peale, teatasid Garage48 korraldajad. Korobeiniku algselt pakutud ärimudeli kohaselt teenib teenus raha virtuaalpoes küsimuste müügist, mis erinevalt paberil olevates mälumängu küsimustest on ammendamatu lõbu allikaks.

Moekunstnik Hanna Korsar käib esitlusel välja projekti “Stylish I Am”. “Inimestel, kes sooviksid osta käsitööna valminud disainerriideid või -esemeid, ei ole aega käia butiikides või stuudiotes”. Stylish.im platvormil saavad eelkontrolli läbinud kvaliteetse disaini pakkujad esitleda oma portfooliot, valmistöid ning luua uusi kontakte koostööks teiste disaineritega.

Nädalavahetusel tehti kodanikualgatuse korras algust ka era.ee domeeniplatvormiga, mis pakub Eesti inimestele taas võimalust tasuta ja turvalise interneti identiteedi loomiseks, mille võimalus pärast Eesti Interneti SA domeenireformi kadus.

Teisi Garage48 ideid saad vaadata siit ja kell 17.30 algava esitluse veebiülekannet jälgida siit.

Garage48 on boot-camp stiilis IT valdkona ettevõtmine, mis propageerib julget pealehakkamist ning tõestab, et väikese meeskonna ja minimaalsete vahenditega on võimalik luua toimivaid tooteid ja teenuseid. Piiratud vahenditega alustanud nn. garaažiprojektidest on saanud alguse mitmed tänaseks olulised ettevõtted nagu YouTube, PayPal ning Google.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755