1. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Webmedia ja Webmedia Group ühinevad

Eesti suurim tarkvaraarendaja AS Webmedia ja selle emaettevõte AS Webmedia Group ühinevad täna üheks ettevõtteks. Ühinenud ettevõtte nimeks saab AS Webmedia Group. Ühtlasi jääb Webmedia Group emafirmaks ettevõtte teistele üksustele muudes riikides.

„AS Webmedia ja AS Webmedia Group ühendamisega lihtsustame ettevõtte struktuuri ja liigume suurema grupisisese integreerituse suunas. Webmedia Group jääb meie kontserni emaettevõtteks ning juhatusse hakkavad kuuluma kõigi oluliste äriliinide ja valdkondade eest vastutajad," ütles Webmedia Groupi asutaja ja juhatuse esimees Priit Alamäe.

AS Webmedia Groupi uude juhatusse hakkavad kuuluma Priit Alamäe (juhatuse esimees, CEO), Taavi Kotka (Eesti ärisuuna juht), Jorma Kallio (Soome ärisuuna juht), Andre Krull (uute turgude ärisuuna juht), Hanno Hussar (grupi operatsioonide juht, COO), Neringa Narbutiene (finantsjuht, CFO).

Alamäe sõnul on 2011. aastal oodata olulist käibe- ja kasuminumbrite tõusu, mis tuleneb nii CCC Corporationi ja Webmedia ühinemisest kui ka orgaanilisest kasvust. Webmedia Groupi käive 2010. aastal oli 235 miljonit krooni, puhaskasum 30,6 miljonit krooni.

Webmedia Group on 600 spetsialistile tööd andev tarkvaraarendusettevõte. Webmedia Group on on suurim Eesti turule suunatud tarkvaralahenduste pakkuja ning laiendab jätkuvalt oma tegevust rahvusvahelisel tasandil. 2000. aastal asutatud ettevõte pakub tarkvaralahendusi nii avalikule kui erasektorile. 2008. ja 2009. aastal oli Webmedia Group 30 kõige kiiremini kasvava tehnoloogiaettevõtte seas Kesk- ja Ida-Euroopas ning  500 kõige kiiremini kasvava tehnoloogiaettevõtte seas Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika (EMEA) piirkonnas.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052